Вакуумний пакувальник від португальської компанії Teka дозволяє збільшувати термін зберігання продуктів харчування в кілька разів, при цьому зберігаючи їх свіжість, оригінальний смак і запах, корисні властивості, а також апетитний і привабливий зовнішній вигляд.
Вакуумування можна використовувати для:
- фруктів та овочів, як цілісних, так і нарізаних;
- риби та м’яса в сиром або готовому варіанті;
- швидкопсувних продуктів та напівфабрикатів;
- і навіть для соусів — цілісна упаковка дозволяє робити соус один раз і використовувати його протягом довгого часу.
Особливості та переваги TEKA VS 152
Прилад здатний як герметично упаковувати їжу в спеціальні пакети, так і запечатувати звичайні поліетиленові. У першому випадку не тільки забезпечується максимальна зручність зберігання, але і з’являється можливість приготувати різноманітні страви за технологією су-вид. Су-вид — це готування у вакуумі при низькій і точно регульованій температурі. Продукти зберігають початковий рівень вологості і більшу частину корисних речовин у порівнянні з харчами, приготованою звичайним способом. Є функція автоматичного запечатування, але можливо робити це і вручну, як вам зручніше. Роликові тримачі для фольги та пакетів забезпечують додатковий комфорт використання.
Важлива особливість моделі — вбудовані ваги, які дозволяють точно визначити масу продукту. Вони підходять для зважування будь-якого м’яса, птиці, риби, овочів, соусів до 5 кг, це граничне значення. Виріб оснащений компактним, продуктивним двигуном, так що має високий ККД, але при цьому малошумний. Мотор не заважає в повсякденному житті. Вам не доведеться переживати про те, що ви неправильно розташували пакет і продукт запечатається погано: при неправильному розташуванні процес вакуумування припиниться протягом 3 хвилин, ви зможете витягти упаковку і почати все заново.