Розповідаємо як збити молоко у кавомашині DeLonghi

Зміст

  1. Автоматичне приготування
  2. Як збити молоко в кофемашині ДеЛонги з капучинатором

Як збити молоко в кавоварці DeLonghi залежить від вашої моделі. Сьогодні на ринку представлені варіанти з автоматичним приготуванням напоїв з молочною піною або зі вбудованим капучинотором. 

Автоматичне приготування

Для повністю автоматизованих моделей алгоритм спіненого молока буде таким:

  • Після закріплення бачка з молоком, поверніть ручку регулювання піни на кришці бачка для молока у потрібне положення;
  • Натисніть кнопку CAPPUCCINO двічі замість одного.

kak-vzbit-moloko-v-kofemashine-delonghi-min.jpg

Як збити молоко в кофемашині ДеЛонги з капучинатором

  1. Попередньо приготуйте в чашці достатнього обсягу еспресо.
  2. У спеціальну ємність для молока (пітчер) залийте 2/3 нежирного молока.
  3. Першу подачу пари не спрямовуйте в молоко, оскільки в неї може потрапити вода, направте насадку капучинатора в пітчер не глибше 1 див.
  4. Подайте пар і ждіть збивання піни, опустіть насадку нижче для прогріву всього молока.
  5. Акуратно перелийте отриману молочну піну в готову каву.

Який би спосіб ви не використовували, пам’ятайте прості правила відмінної піни:

  • Молоко має бути холодним 2-5 градусів, поза процесом приготування зберігайте резервуар у холодильнику;
  • Не використовуйте жирне молоко, воно погано збивається і може зіпсувати прилад;
  • Наливайте капучино в підігріту чашку, тоді піна довго не осідатиме.
Back To Top