Зміст
- Автоматичне приготування
- Як збити молоко в кофемашині ДеЛонги з капучинатором
Як збити молоко в кавоварці DeLonghi залежить від вашої моделі. Сьогодні на ринку представлені варіанти з автоматичним приготуванням напоїв з молочною піною або зі вбудованим капучинотором.
Автоматичне приготування
Для повністю автоматизованих моделей алгоритм спіненого молока буде таким:
- Після закріплення бачка з молоком, поверніть ручку регулювання піни на кришці бачка для молока у потрібне положення;
- Натисніть кнопку CAPPUCCINO двічі замість одного.
Як збити молоко в кофемашині ДеЛонги з капучинатором
- Попередньо приготуйте в чашці достатнього обсягу еспресо.
- У спеціальну ємність для молока (пітчер) залийте 2/3 нежирного молока.
- Першу подачу пари не спрямовуйте в молоко, оскільки в неї може потрапити вода, направте насадку капучинатора в пітчер не глибше 1 див.
- Подайте пар і ждіть збивання піни, опустіть насадку нижче для прогріву всього молока.
- Акуратно перелийте отриману молочну піну в готову каву.
Який би спосіб ви не використовували, пам’ятайте прості правила відмінної піни:
- Молоко має бути холодним 2-5 градусів, поза процесом приготування зберігайте резервуар у холодильнику;
- Не використовуйте жирне молоко, воно погано збивається і може зіпсувати прилад;
- Наливайте капучино в підігріту чашку, тоді піна довго не осідатиме.