Правильне розморожування холодильника Liebherr — поради виробника

Зміст

  1. Ручне розморожування
  2. Автоматичне відтавання

56.jpg

Більшість сучасних холодильників від компанії Liebherr не потребує ручного розморожування. Однак у каталозі бренду є моделі, які потребують ручного відтавання. Вони відрізняються низькою ціною, тривалим терміном служби та практичністю. Для того, щоб очистити внутрішні стінки пристрою від льоду та інеєвого нальоту необхідно зробити ряд нескладних дій.

Ручне розморожування

  1. В першу чергу, слід витягти продукти, що зберігаються в холодильному та морозильному відсіках пристрою. Заморожені продукти слід обернути в папір і розмістити в прохолодному місці. Зима — найкращий час для проведення даної процедури. Крім того, якщо прилад підтримує функцію швидкого заморожування SuperFrost варто скористатися їй за добу до відтавання.
  2. Далі слід відключити прилад від мережі. Недостатньо просто вимкнути техніку за допомогою кнопок на панелі управління, оскільки під час відтавання льоду та миття внутрішніх стінок може виникнути небезпека удару електричним струмом або короткого замикання.
  3. Потім необхідно відкрити дверцята пристрою і дочекатися природного відтавання крижаних утворень. Для прискорення процесу на полицю рекомендується поставити каструлю з гарячою (але не киплячою) водою. Великі шматки льоду та підтікання води необхідно своєчасно видаляти з камери холодильника.
  4. Після завершення процесу слід вимити стеки моделі за допомогою слабкого мильного розчину і насухо протерти текстильною серветкою або рушником. Для очищення заборонено використовувати жорсткі губки або щітки, а також концентровані очищувачі і абразивні, хлор- або кислотовмісні засоби чи хімічні розчинники.
  5. Після проведення цих дій необхідно включити холодильник у мережу та дочекатися досягнення робочої температури у внутрішньокамерному просторі.

Автоматичне відтавання

Автоматичне відтавання

Для того, щоб спростити догляд за холодильником інженери компанії Liebherr пропонують агрегати з технологіями NoFrost і SmartFrost.

Перша система має широку популярність серед сучасних споживачів, які цінують свій час і комфорт. Холодильники з НоуФростом не потребують ручного відтавання, тому що на їх внутрішньокамерних стінках не утворюється льоду і інієвого нальоту. Це досягається за рахунок циркуляції повітря. Завдяки руху повітряних мас усередині техніки не виникає зон з різким перепадом температур, в яких конденсується і замерзає волога.

Холодильники Лібхерр із системою СмартФрост вимагають відтавання значно рідше, ніж класичні моделі з ручним способом розморожування. Система, за рахунок запатентованого випарника, дозволяє значно зменшити утворення інею на поверхнях продуктів і внутрішніх стінках приладу.

Back To Top