Особливості грилів Miele — огляд та характеристики всіх типів

Зміст

  1. Гриль-барбекю
  2. Гриль тепан-які
  3. Саламандра

Зазвичай грилі у нас асоціюються з посиденьками в заміському будиночку, на улюбленій веранді у великій компанії. Але що робити, якщо погода не дозволяє розпалити вогонь або зовсім вже не сезон заміських поїздок? Грилі Miele стануть відмінним виходом у цій ситуації, адже ними можна користуватися вдома абсолютно безпечно. При цьому ви отримаєте настільки улюблене смачне м’ясо або фірмові овочі на грилі.

Грилі Мілі

Гриль-барбекю

Як нескладно здогадатися з назви, цей різновид вбудованої техніки стає відмінною альтернативою мангалу. Вони виконані з нержавіючої сталі і виглядають, як пожежоміцна ємність для вугілля, зверху якої покладено грати. На ній легко і просто можна обсмажувати продукти. Дуже важливе зауваження — замість вугілля в цьому пристрої використовуються лавові камені. Вони швидко вбирають усі забруднення, через що в приміщенні не буває типових «смажених» запахів. Особливо це актуально, оскільки жир із продуктів капає саме на них. Ці камені легко змінюються, тому ви завжди зможете підтримувати чистоту. 

Управлятися з технікою дуже просто. Ви крутите поворотні перемикачі і вибудовуєте потрібний рівень потужності. Зверніть увагу, що їх два, і вони діють за типом звичайних конфорок. Кожен відповідає за свій простір. Тому ви можете готувати на грилі, як на звичайній плиті: вгорі на сильному «вогні» смажити м’ясо, а внизу встановити слабкий для ніжних овочів. У комплект входять камені, щипці для гриля і щітка. 

Ось які продукти можна смажити на такому грилі:

  • М’ясо та ковбаски: сардельки, антрекот, фрикадельки, курячі стегна, котлети з баранини, печінка, шницель, шашлик, свинячі реберця, стейк.
  • Риба та морепродукти: форель, креветки, стейк із лосося або тунця, скумбрія.
  • Овочі: баклажани, попередньо зварені кукурудза та картопля, болгарський перець, помідори.
  • Фрукти: ананаси, яблука.
  • Інше: тости та тофу.

Особливості грилів Мілі

Гриль тепан-які

Він прийшов до нас з Південно-Східної Азії, тому такий гарний для приготування страв японської, китайської, тайванської, тайської та т. кухонь. Також є вбудованою технікою, поверхня якої виконана з нержавіючої сталі і стійка до механічних пошкоджень. Два поворотні перемикачі відповідають кожен своїй зоні, контролювати які можна за допомогою теплових індикаторів по боках. 

Ось що можна зробити на такому грилі:

  • підтримувати тепло готових страв;
  • гасити фрукти (яблука, персики, банани);
  • обробляти овочі (цибуля, болгарський перець, баклажани);
  • смажити рибу в клярі;
  • швидко обсмажити м’ясо і рибу, а також млинці та оладки;
  • смажити картопляні оладки, креветки, качани кукурудзи.

Типи грилів Мілі

Саламандра

Цей гриль, що вбудовується, зовні схожий на велику канцелярську скобу. Така конструкція передбачає нагрівання з двох сторін: зверху та знизу. Завдяки такому дизайну ви можете страви не тільки смажити, але і запікати. Причому дана конструкція відмінно підійде як для других страв, так і для десертів. Один поворотний перемикач встановлює потужність, а другий регулює модуль запікання по висоті. Склокерамічне покриття легко чиститься, а верхня частина «скоби» (висувний модуль) легко засувається в стільницю. Тож саламандру так легко зберігати. Ви можете запікати готові страви з сиром, наприклад, м’ясо, тости, овочі. А солодкі страви, наприклад, крем-брюле, покрити цукровою карамеллю.

Перед монтажем обов’язково ознайомтеся з інструкцією з експлуатації, тоді готування на грилі (якого виду він не був) стане в задоволення. А техніка Miele допоможе досягти ідеального результату.

Back To Top