Огляд холодильників Hitachi з вакуумним відділенням

Зміст

  1. Навіщо потрібне вакуумне відділення?
  2. Особливості вакуумного відділення Hitachi

Фірма Hitachi намагається удосконалювати технологічне оснащення своєї продукції, пропонуючи нові рішення. Але зручність і функціональність не знають слово «зайве», вони роблять все, щоб ви могли сказати: «І як я раніше без цього обходився?». Виробництво холодильників не стало винятком, оскільки країна приділяє дуже пильну увагу питанню збереження їжі.

Холодильники Hitachi

Навіщо потрібне вакуумне відділення?

Інженери «Хітачі» зробили подарунок покупцям у вигляді нового способу зберігати продукти. Усередині відсіку працює вакуумний насос, який викачує повітря, щоб знизити тиск до 0,8 атм., а також вміст О2, який, як ми пам’ятаємо з курсу хімії, є активним учасником процесу окислення. Тим самим, ви продовжуєте термін зберігання продуктів, зберігаючи їх свіжість і вітаміни. Цьому процесу сприяють і спеціальні потивоокислювальні картриджі.

Відділення добре герметизоване, тому волога залишається всередині продуктів, що дуже важливо для збереження смаку та волокнистості їжі. Завдяки цьому продукти харчування не завітрюються. Ви можете зберігати овочі, фрукти, сир, м’ясну нарізку без упаковки. Тепер процес маринування м’яса стане швидше, адже продукти активніше вбираються соком та приправами.

Особливості вакуумного відділення Hitachi

Відсік поділений на температурні зони, які створюють найкращі умови для білкової та рослинної їжі. Ви можете охолодити м’ясо або рибу в режимі below zero. А при прикордонній температурі +1 градус найкраще зберігати молочну продукцію. 

Зверніть увагу, що в цьому відділенні фотокаталізатор взаємодіє з LED-лампою, завдяки чому виділяється СО2, тим самим стримуючи активність ферментів, що виділяються рибою. Так ви позбавляєтеся від специфічних запахів їжі.

Back To Top