Спочатку двохтисячних на російському ринку діє компанія KUPPERSBERG, що поставляє техніку для кухні. Її асортимент різноманітний, якість бездоганна, технологічність висока, а дизайн —на будь-який смак. Від такої різноманітності газових, електричних та індукційних варильних панелей розбігаються очі. Модельний ряд постійно оновлюється, додаються нові функції та матеріали, впроваджуються сучасні технології.
Відповідна інструкція додається до кожного купленого вами виробу. Сучасна техніка відрізняється простотою використання, але при цьому не прощає роботи з нею «за допомогою кувалди і молотка». Вона має багато опцій, які треба знати, щоб правильно користуватися.
В інструкціях доступно написано, як встановити придбану річ, підключити до газу або електрики, про всілякі функції, закладені в програму, і як керувати ними, правила безпечної роботи, правила захисту дітей від опіків і правила захисту панелі від дитячих дітей. приладу і, звичайно, правила догляду за панеллю.
Встановлення, обслуговування та ремонт довірте спеціалісту, який знає всі нюанси безпеки.
У посібнику з експлуатації є опис, чого не можна робити при приготуванні їжі — ці знання дозволять вам зберегти здоров’я собі і близьким при користуванні будь-якою моделлю панелі:
- При обсмажуванні продуктів слідкуйте, щоб розпечений жир випадково не загорівся. А якщо вже загорівся, то не гасіть його водою, а накрийте кришкою і вимкніть прилад.
- Пам’ятайте, що не можна включати конфорки, якщо на них стоїть порожній посуд, який може зіпсуватися через дуже швидке нагрівання. Слідкуйте за пароваркою, якщо вода в ній википить, то крім спаленої каструлі ви отримаєте зіпсовану панель.
- Хоча склокераміка або емаль на металевій поверхні дуже міцні, але, упустивши важкий або гострий предмет, можна їх пошкодити. Якщо все-таки поверхня була серйозно пошкоджена, і з’явилися тріщини, то відключіть прилад і викликайте спеціаліста служби сервісу, оскільки існує небезпека удару вас струмом.
- Якщо раптом панель з яких то причин не відключається, то висмикніть шнур з розетки і зверніться в службу сервісу компанії.
- Якщо поруч із працюючою варильною панеллю знаходяться шнури інших приладів, то не можна щоб вони потрапляли на гарячу поверхню.
- Все, що при нагріванні тане (цукор, алюмінієва фольга, пластик і т.д.), швидко запалюється, лопається (закриті консерви) або випаровується не повинно потрапляти на нагріту поверхню і під панель.
- Дбайте про чистоту всієї поверхні панелей, особливо склокерамічної. Особливу небезпеку для склокераміки становлять краплі солодкого. Відразу видаляйте забруднення скребком і ганчірочкою з м’яким миючим засобом.
Повний опис можна прочитати в обов’язково наданій вам інструкції. Знайдіть для інструкції відповідне місце, щоб можна було звернутися до неї в будь-який час.